Gezichtscorrecties

U kunt zich al jaren storen aan een bepaalde verhouding in uw gezicht. Een te grote neus, hangende oogleden of te smalle lippen. Waarschijnlijk heeft u al vaak gedacht aan een correctie, maar houdt iets u nog tegen. Wat mooi en mooier is, is voor ieder persoon anders. Bij Zeelandcare mooier zullen onze plastisch chirurgen eerst met u in gesprek gaan om te weten te komen wat uw wensen en behoeften zijn. Hij of zij zal daarna de mogelijkheden uitleggen. U kunt hierbij rekenen op een eerlijk advies. Vervolgens kunt u nadenken of u dit advies daadwerkelijk wilt opvolgen.

Subtiel mooie lippen

Alle lipvormen zijn aantrekkelijk, maar sommige kunnen er beter uitzien door subtiel, natuurlijk ogend volume toe te voegen. Ook kunnen asymmetrische lippen door een lichte wijziging in verhouding worden gebracht. Hiervoor maken de plastisch chirurgen van Zeelandcare mooier gebruik van Juvéderm Volbella (Allergan). Dit is een zachte gel die met een haarfijne naald onder de huid wordt geïnjecteerd. De gel vult lijntjes en rimpels op, terwijl het bestandsdeel hyaluronzuur binnenin vocht aantrekt en vasthoudt. Hierdoor ontstaan vollere lippen, waarvan het resultaat tot meer dan een jaar zichtbaar is. 

Chirurgische behandelingen voor correcties in het gezicht

Onze plastisch chirurgen zijn gespecialiseerd in corrigerende gezichtsbehandelingen als een kincorrectie, neuscorrectie en oorcorrectie.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact op met ons informatiecentrum via telefoonnummer 088-1901901 (lokaal tarief) of info@zeelandcare.com. Zij staan klaar om u verder helpen.