Frisse & uitgeslapen uitstraling

Lijntjes onder de ogen, fronsrimpels, donkere wallen, kraaienpootjes of een hangend gebied onder de ogen zijn tekenen van veroudering. Vaak biedt een niet-chirurgische behandeling met een korte hersteltijd al een oplossing  om er jaren jonger uit te zien. Wel wordt deze behandeling bij Zeelandcare mooier enkel door plastisch chirurgen uitgevoerd. Zij hebben als geen ander zicht op esthetische verfraaiing in het gezicht. Ook kan het zijn dat uw wensen toch enkel bereikt kunnen worden met een chirurgische ingreep. Hierover zal hij of zij u dan direct eerlijk informeren.

Egaliseren van de huid met botuline toxine en rimpelvullers

Het verminderen of vervagen van lijntjes en het herstellen van volume verlies gebeurt door injecteerbare producten. Dit is minimaal invasief. De herstelperiode is daardoor kort, zodat uw normale levensritme zo min mogelijk verstoord wordt.  Er zijn twee soorten injecteerbare producten: de rimpelontspanner botuline toxine en fillers, ook wel rimpelvullers genaamd.

De plastisch chirurg gebruikt botuline toxine om mimische spieren geen kans te geven rimpels te veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan een fronsrimpel. U kunt onopgemerkt regelmatig fronsen waardoor rimpels ontstaan. Botuline toxine ontspant deze spier, waardoor de rimpel vermindert of verdwijnt. De injectie bevat botuline toxine type A, een gezuiverd eiwit dat in miniscule hoeveelheden wordt geïnjecteerd. Het egaliserende effect van de behandeling houdt 4 maanden aan.

Ook kunnen rimpels veroorzaakt worden omdat er volume uit het gezicht is verdwenen. In dit geval kiest de plastisch chirurg vaak voor een filler met hyaluronzuur. De gel wordt geïnjecteerd onder de huid om lijntjes en rimpels op te vullen en volume op een subtiele manier toe te voegen. Een behandeling met een rimpelvuller kan tot wel 18 maanden aanhouden, afhankelijk van de behandeling.

Kwaliteit & garantie

Voor een goed resultaat is het ontzettend belangrijk dat u een behandeling met injectables ondergaat bij een gespecialiseerd plastisch chirurg die werkt met hoog kwalitatieve producten. De plastisch chirurgen van Zeelandcare mooier zijn specifiek getraind voor het uitvoeren van behandelingen met injectables. Zij werken enkel met esthetische producten van Allergan, waarvan de goede werking bewezen en wetenschappelijk ondersteund is. Daarbij bent u verzekerd van de veilige omgeving die het ZKN Keurmerk u biedt. Dit keurmerk garandeert onder andere een goede nazorg.

Chirurgische behandelingen voor een frisse uitstraling

Het kan zijn dat het resultaat dat u wil bereiken een chirurgische behandeling nodig heeft. Een vermoeiende blik kan komen door donkere wallen, maar misschien ook door hangende oogleden of verzakte wenkbrauwen. In dit geval zal onze plastisch chirurg u eerlijk aangeven dat het voor u geen zin heeft een behandeling met injectables te ondergaan. Ook zal hij of zij direct adviseren met welke behandeling u dit resultaat wel kunt bereiken. Denk bijvoorbeeld aan een ooglidcorrectie, voorhoofdsliftwenkbrauwlift of facelift. U kunt vervolgens rustig overwegen of u dit advies wilt opvolgen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact op met ons informatiecentrum via telefoonnummer 088-1901901 (lokaal tarief) of info@zeelandcare.com. Zij staan klaar om u verder helpen.