Betere & egale huid

Uw huid bepaalt een belangrijk deel van uw uitstraling en is tegelijkertijd zeer kwetsbaar. U kunt altijd al een moeilijke huid hebben gehad, maar ook de zon kan schade aan hebben gebracht. Overweegt u om uw huid te laten behandelen? Waarschijnlijk doet u dit graag op een plek waar u verzekerd bent van kwaliteit. Bij Zeelandcare mooier wordt u geholpen door een zeer ervaren team van huidtherapeuten.

Een betere en egalere huid

De huidtherapeuten van Zeelandcare mooier zijn gespecialiseerd in het verbeteren en egaliseren van de huid. Zij behandelen onder andere (acne)littekens, veroudering van de huid, couperose, pigmentvlekken, rosacea en striae. De behandeling gebeurt voornamelijk met lasertherapie. Een vak apart, waar onze huidtherapeuten zeer bedreven in zijn. Mariette Annema en haar team worden in binnen- en buitenland uitgenodigd om nieuwe laserapparatuur uit te testen. Daarbij beschikken zij zelf over een groot aantal laser. Hierdoor kan het zijn dat u tijdens één behandeling met meerdere lasers behandeld wordt om het beste resultaat te bereiken. Dat is vrij uniek.

De behandeling

De keuze voor een behandeling heeft met allerlei factoren te maken. Zoals het gewenste resultaat, de gewenste herstelperiode en bijvoorbeeld de prijs van een huidbehandeling. Tijdens een eerste huidconsult bespreekt onze therapeute deze factoren uitgebreid met u. Daarna kunt u overwegen of u de behandeling wilt laten uitvoeren.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact op met ons informatiecentrum via telefoonnummer 088-1901901 (lokaal tarief) of info@zeelandcare.com. Zij staan klaar om u verder helpen.